Gyulai SzC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma

Rólunk

Képzések

Békés megye egyik legnagyobb oktatási központja, a Békés Megyei Harruckern János Közoktatási Intézmény 2007-ben alakult meg. 2013-ban immár öt településen: Gyulán, Békéscsabán, Eleken, Mezőhegyesen, Szabadkígyóson is működő iskola viseli a Harruckern nevet. Hitvallásunk a minőségi szakképzés. Iskolánkat ebben a tanévben több mint 2000 tanuló választotta. A Harruckern több száz alkalmazottja és közel 2000 főt számláló diáksága országos és európai szinten is meghatározóvá teszi a Harruckern nevet a minőségi oktatás-képzés területén. A képzési központban 19 szakmacsoportot oktatunk. Jelenleg 65 szakma sajátítható el, iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli formában. A Békés TISZK-központként Európai Uniós forrásból intézményünk másfél milliárd forintos fejlesztést hajtott végre az elmúlt években. A legmodernebb munkagépekkel felszerelt korszerű gyakorlati helyeken jól képzett szaktanárok várják a tovább tanulni akaró diákokat. Intézményünk biztosítja az átjárhatóságot az egyes szakmák és oktatási egységek között.

Az intézmény megalakulása óta különös figyelmet szentel a pályaválasztás előtt álló és a szakma tanulása iránt elkötelezett diákoknak. 


 Rendkívüli beiratkozás iskolarendszeren kívüli egészségügyi  felnőttképzésre a Gyulai SZC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiumában!

 

A képzésekről bővebb tájékoztató anyagokat talál a letöltések menü IV. - Egészségügyi felnőttképzés menüpont alatt vagy itt

Töltse ki online jelentkezési lapunkat, ami néhány percet vesz igénybe:

 

Rendkívüli beiratkozás iskolarendszerű esti felnőttoktatásra a Gyulai SZC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiumában!

A jelentkezési lapért kérjük kattintson az alábbi linkre:

jelentkezési lap

 

vagy töltse ki online felületünkön, ami néhány percet vesz igénybe:


Gyulai SzC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma választható szakközépiskolai és szakiskolai képzései 

 

Gyulai SzC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma

www.harruckern.hu